Whisky festival

Whisky festival

Beroemde whiskyhuizen

Bij slijterij Gall & Gall aan de Voorhof vindt jaarlijks een Whisky festival plaats. Drie beroemde whiskyhuizen presenteren er dan hun whiskysoorten en dat wordt door de liefhebbers zeer gewaardeerd. Het gaat erom dat door deze proeverij alle bezoekers een fantastische avond hebben.

Sigarenmaker

De proeverij volgt na een speciale golf clinic. Tijdens de proeverij is er een sigarenmaker die laat zien hoe het ambacht sigaren maken moet worden uitgeoefend.

Kaarten voor het Whisky Festival zijn voor € 35,-  per stuk te koop en wordt altijd afgesloten met het proeven van een zeer bijzondere en exclusieve whisky.

 

Walking dinner

Bij de start is er koffie en worden scones gepresenteerd. De bezoekers doen drie verschillende rondes langs de gerenommeerde whiskyhuizen. Tijdens de proeverij is er een walking dinner. Ook whisky-expert Henri Goossen is op de avonden aanwezig om de bezoekers de intrigerende wereld van whisky te laten ontdekken. Op zijn eigen originele wijze laat hij u proeven van het mooie dat whisky heet. Henri onderwijst, entertaint en vermaakt de deelnemers, zodat u aan het eind van zijn betoog hoe dan ook met een glimlach om de lippen zult vertrekken. Whisky drinken is niet zomaar drinken: het is emotie gecombineerd met passie, doorspekt met het ultieme genieten. Na afloop gaan de deelnemers aan de proeverij met een limousine weer huiswaarts. De gasten moeten tenslotte verantwoord thuiskomen.