Voor uw gemak, alles onder één dak
Gratis Wifi in onze winkel

Gratis Wifi in onze winkel

2 Januari, 2014 12:42

U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet. U kunt hierdoor gemakkelijker gebruikmaken van de boodschappenapplicatie Appie en eventueel ook e-mailen en surfen op internet en onze sociale media gebruiken.

Gratis WiFi bij onze winkel

 

Boodschappenapplicatie

Smartphone applicaties, ook wel app’s genoemd, worden door steeds meer Nederlanders gebruikt. Verschillende app’s maken dagelijkse bezigheden, zoals boodschappen doen, leuker en gemakkelijker. Wij voorzien u in deze wens en dit maakt het boodschappen doen op deze manier bij ons steeds eenvoudiger.

 

Gratis WiFi netwerk

Als u gebruikmaakt van Appie is mobiel internet noodzakelijk en dat kost dataverkeer. Als u het WiFi netwerk van AH Voorhof gebruikt, kost dat niets. U kunt automatisch inloggen, zonder dat u een wachtwoord moeten invoeren. Als u onze parkeerplaats oprijdt, kunt u gebruikmaken van ons WiFi netwerk, maar natuurlijk ook in de winkel.

Andrew Vosselman, franchisenemer AH Voorhof zegt: “Graag wil ik mijn klanten bekendmaken met de voordelen van Appie. Als ondernemer ben ik altijd op zoek naar onderscheidende en vernieuwende toevoegingen. Gratis WiFi is hier een voorbeeld van. We bieden dit nu enkele maanden aan en krijgen veel positieve reacties van onze klanten. Er wordt dan ook veel gebruik van gemaakt.”

 

Wifi test in 12 winkels

In navolging van onze winkel start het moederbedrijf Albert Heijn (AH) met een gratis WiFi test in 12 AH winkels in Nederland. Als het in deze supermarkten net zo’n groot succes wordt, wil AH dit in al haar winkels gaan aanbieden.

< Aangepaste openingstijden met Goede Vrijdag en Pasen Wij zijn uniek in Lelystad >