Voor uw gemak, alles onder één dak

Nieuws

Beste van Flevoland

Gall&Gall Voorhof bekroond tot beste van Flevoland en omstreken! Over smaak valt niet te twisten maar over 1 ding was de vakjury het eens: Gall&Gall Voorhof strak op het gebied van vakkennis, klantvriendelijkheid en winkelpresentatie boven de andere uit en mag zich de beste Gall&Gall van de regio noemen.   Zie het hele verhaal in de Flevopost van week 9

Facebook

Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en leuke acties wordt dan ook onze fan op Facebook, Albert Heijn Voorhof. Voor ons Gall&Gall (Gall&Gall Voorhof) hebben wij ook een speciale Facebook pagina aangemaakt, voor mooie verhalen en foto's van het assortiment.

Wegens de verbouwing boodschappen doen met korting

Alle updates rondom de verbouwing

Het is je vast niet ontgaan: wij zijn al een tijdje aan het verbouwen.In dit nieuwsbericht houden wij je op de hoogte rondom de ontwikkelingen van de verbouwing. Momenteel zijn wij bezig met het realiseren van een overdekt laden en lossen-gedeelte en een groter magazijn. Eveneens werken wij aan een vergrote versafdeling en een grotere en exclusievere Gall & Gall. In juli 2016 hebben we een doek geplaatst die alvast een indruk geeft van de aangepaste supermarkt.

Aangepaste openingstijden 4 mei

Op 4 mei herdenken we de oorlogsslachtoffers en daarom heeft Albert Heijn Voorhof aangepaste openingstijden: Openingstijden 4 mei: 08.00 -  19.00 uur. Op 5 mei zijn wij weer geopend van 08.00 – 21.

Vier Koningsdag bij Albert Heijn Voorhof

Het is weer bijna zover: op 27 april 2016 viert Nederland Koningsdag. Bij AH Voorhof kunt u deze feestelijke dag samen met ons vieren. Wij hebben diverse activiteiten georganiseerd, voor jong en oud.

Aangepaste openingstijden met Goede Vrijdag en Pasen

Heeft u nog geen inkopen gedaan voor het paasdiner? Of bent u de eieren vergeten? Geen nood: Albert Heijn Voorhof is tijdens Pasen en Goede Vrijdag gewoon geopend.

Gratis Wifi in onze winkel

U kunt gratis gebruik maken van ons draadloos internet. U kunt hierdoor gemakkelijker gebruikmaken van de boodschappenapplicatie Appie en eventueel ook e-mailen en surfen op internet en onze sociale media gebruiken.

Wij zijn uniek in Lelystad

Inpakservice GRATIS ruim parkeren Klantvriendelijk en deskundig personeel Actiefste supermarkt van Lelystad Wekelijks Voorhof voordeel Geopend maandag t/m zondag, 
7 dagen per week

Echt Lelystads Sproakwater

Een echt uniek Lelystads drankje exclusief te koop in onze Gall & Gall ontwikkeld door Gall & Gall Voorhof. Lekker om mee te borrelen, maar zeker ook leuk als presentje.
Echt Lelystads Sproakwater