Over AH Formule

Over AH Formule

Welkom met de voordelen van de AH Formule en excellente service

Houdbaar
Wij zorgen ervoor dat u nooit mis hoeft te grijpen. Wij hanteren het principe 'geen out of stock'. Dat wil zeggen dat wij ervoor zorgen dat de schappen nooit leeg zijn, zodat wij u altijd van dienst kunnen zijn. Ons assortiment aan levensmiddelen staat er om bekend dat het breed en diep is. Voor ieder wat wils dus. Producten uit alle landen van de wereld zijn bij ons in de winkel vertegenwoordigd. De lekkere gerechten die u op vakantie heeft gegeten, kunt u dus ook thuis maken. Wij bieden u volop keuze. Mocht u het niet kunnen vinden, of mocht u toch nog een product missen, laat het ons alstublieft weten. Wij lopen met u mee om het aan te wijzen, of gaan ons uiterste best doen het product alsnog in het assortiment te krijgen. Wij hebben het service en gemak van alles onder één dak.

 

Brood en banket - De hele dag vers brood

Eén van onze broodspecialiteiten is het Boulogne-brood. Dit donkervolkorenbrood is absoluut het proberen waard. Het ruime assortiment - ook met diverse soorten kleinbrood, biologisch brood en stokbrood - doet eerder denken aan de winkel van een luxe bakkerij, dan aan een broodafdeling in een supermarkt. En dat is goed te proeven ook, want al ons brood is dagvers.

Koeken, snacks en gebakjes
Ook bakken we hier een groot assortiment koeken en uiteraard onze overheerlijke appeltaart. Kijk ook in het schap voor de overheerlijke gebakjes, vlaaien en taarten. Probeert u ook eens voor tussendoor onze verse snacks, zoals kaasbroodjes en saucijzenbroodjes. Gewoonweg niet te versmaden.

Taartenservice
Graag zien we u terug op onze brood- en banketafdeling. Heeft u iets speciaals te vieren? Maak dan gebruik van onze specialetaartenservice in samenwerking met de ambachtelijk Bakkerij Scheunhage. Vraag er naar in de winkel.

 

Aardappelen, groente en fruit


Op deze afdeling treft u een uitgebreid assortiment aan verse groente en fruitsoorten. Onze afdelingsverantwoordelijken zijn dag in dag uit bezig om u de beste kwaliteit te bieden tegen de scherpste prijs.

Kant-en-klaarmaaltijden

Ook vindt u op deze afdeling een uitgebreid assortiment vers verpakte kant-en-klaarmaaltijden.

 

 

Vlees en vleeswaren, wild en gevogelte

Delicatessen
Onze vleeswarenafdeling is een afdeling waar u een keur aan prachtige en bovenal lekkere verse vleeswaren kunt vinden. In totaal hebben we maar liefst tachtig soorten verse vleeswaren. Op deze afdeling vindt u ook diverse soorten paté en onze heerlijke filet americain in diverse smaken. De medewerkers op de vleeswarenafdeling helpen u graag en laten u graag een aantal vleeswaren proeven. Graag tot ziens op onze vleeswarenafdeling.

 

Kaas uit Nederland en het buitenland

Andere bijzondere verse kazen zijn onder andere de Maaslandersoorten van jong, jong belegen tot oud. Voor mensen die graag een wat minder vette kaas willen gebruiken hebben wij Milner 30+, smaakvolle kaas, met weinig vet. Deze hebben wij in de smaken licht gerijpt, gerijpt, extra gerijpt komijn. Uiteraard hebben wij ook 20+ kazen.

Uitgebreid assortiment buitenlandse kazen 
Naast de traditionele Hollandse kazen hebben wij ook een heel uitgebreid assortiment buitenlandse kaassoorten. Variërend van een hele zachte Franse roombrie, tot een lekkere pittige Roquefort. Of een heerlijk stukje Engelse cheddarkaas en een geitenkaas uit België. Onze kaasafdeling heeft het allemaal. Een kaasfondue? Wij hebben de ingrediënten die u wilt gebruiken om de fondue tot een succes te maken. Uiteraard kunnen onze medewerkers op de kaasafdeling u antwoord geven op eventuele vragen. Tot ziens op onze kaasafdeling. Kom gerust eens langs om lekker te proeven.