Over AH Voorhof

Over AH Voorhof

Het grote voordeel van de Voorhof - het gemak van alles onder één dak

Albert Heijn Voorhof staat al meer dan veertig jaar voor u klaar. Met een nieuw pand, strakke service en natuurlijk veel voordeelacties zijn wij constant bezig om voor u het maximale voordeel te realiseren.

Want u als klant staat bij ons centraal, daar is onze service ook op gericht. Maar wij houden niet van loze kreten en afspraken, komt u vooral een keer langs om zelf te zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Dat we op de goede weg zitten, blijkt uit het winnen van de award voor Zelfstandig Ondernemer Onderscheidt Zich (ZO2Z) in 2009 voor beste supermarktondernemer van Flevoland. Het winnen van deze prijs is een extra stimulans gebleken om nog meer klantgerichte acties op te zetten. Voortdurend verbeteren zit bij ons in de genen.

Midden in de samenleving. Daarvoor staat Albert Heijn Voorhof zeker. Daarom is er bijvoorbeeld drie keer per jaar een evenement in en rond de winkel. Al onze medewerkers leveren hoogwaardige service en hebben het begrip gastvrijheid als vanzelfsprekend tussen de oren zitten.