Evenementen

Evenementen

Drie keer per jaar een groot evenement

Midden in de samenleving. Daarvoor staat Albert Heijn Voorhof zeker. Daarom is er drie keer per jaar een evenement in en rond de winkel.

 

Koningsdag

Met Koningsdag is er elk jaar een rommelmarkt voor de deur van onze winkel. Kinderen verkopen spulletjes en er zijn allerlei leuke activiteiten, zoals een springkussen, schminken, suikerspin kraam en ons eigen AH Voorhof terras.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomervakantie - Voorhof Zomerfestival

In de zomervakantie zijn er ook diverse activiteiten tijdens het AH Voorhof Zomerevenement. Het evenement is met name gericht op de kinderen uit de buurt, die niet op vakantie gaan. Er is elke dag wat leuks te doen, zoals een zwembad bij mooi weer.

 

Kerst Culinair

Aan het eind van het jaar organiseert Albert Heijn Voorhof altijd een bijzondere Kerst Culinair. Zo'n driehonderd klanten worden enkele weken voor de kerstdagen vanaf 19.00 uur uitgenodigd in de winkel, waar dan hapjes en drankjes worden geserveerd en er eveneens voor passende muziek wordt gezorgd. Een chef-kok van een kwaliteitsrestaurant zorgt dan voor de realisatie van de gerechten uit de speciale Kerst Allerhande.